Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Consommé z bizona)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie20 764 kJ /
4 963 kcal
Bílkoviny729,61 g
– z toho živočišné bílkoviny713,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,41 g
Tuky190,20 g
– nasycené88,22 g
– nenasycené77,85 g
–– mononenasycené57,91 g
–– polynenasycené19,94 g
––– omega 31,63 g
Vláknina43,85 g
Cholesterol 1,75 g
Sodík 6,13 g
Sůl15,33 g
Sacharidy66,08 g
– cukry31,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1500 g 1500 g kostí bizona Kost bizoní 1500 g
2 2 velké cibule i se slupkou Cibule čerstvá 140 g
4 l 4 l studené vody Voda 4000 ml
750 g 750 g bizoního masa Bizoní ořez 750 g
1/2 palice 1/2 palice česneku Česnek čerstvý 45 g
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 6 hřebíčků Hřebíček
1 KL 1 KL pepře Pepř černý 5 g
1 svazek 1 svazek petrželky (stonků) Petržel nať čerstvá 80 g
500 g 500 g bizoního masa Bizoní ořez 500 g
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.