Nutriční hodnoty (Consommé z bizona)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 20 764 kJ / 4 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 729,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 713,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,41 g |
Tuky | 190,20 g |
– nasycené | 88,22 g |
– nenasycené | 77,85 g |
–– mononenasycené | 57,91 g |
–– polynenasycené | 19,94 g |
––– omega 3 | 1,63 g |
Vláknina | 43,85 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 6,13 g |
Sůl | 15,33 g |
Sacharidy | 66,08 g |
– cukry | 31,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1500 g 1500 g kostí bizona | Kost bizoní | 1500 g |
2 2 velké cibule i se slupkou | Cibule čerstvá | 140 g |
4 l 4 l studené vody | Voda | 4000 ml |
750 g 750 g bizoního masa | Bizoní ořez | 750 g |
1/2 palice 1/2 palice česneku | Česnek čerstvý | 45 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
1 KL 1 KL pepře | Pepř černý | 5 g |
1 svazek 1 svazek petrželky (stonků) | Petržel nať čerstvá | 80 g |
500 g 500 g bizoního masa | Bizoní ořez | 500 g |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |