Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Charleston s banánovým korpusem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 413 kJ /
5 835 kcal
Bílkoviny92,51 g
– z toho živočišné bílkoviny38,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,24 g
Tuky333,49 g
– nasycené194,50 g
– nenasycené117,25 g
–– mononenasycené100,63 g
–– polynenasycené16,62 g
––– omega 31,52 g
Vláknina45,90 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 690 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy593,84 g
– cukry404,74 g
––– laktóza27,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
3 3 banány (měkké) Banán čerstvý 270 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 PL 3 PL kakaa Kakao prášek 75 g
Krém Smetana kravská sladká 35%
130 g 130 g másla Máslo kravské 130 g
170 g 170 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 170 g
170 g 170 g mléčné čokolády (já dala celé množství čokolády na vaření) Čokoláda mléčná 35% 170 g
0,33 L 0,33 L smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 330.00001311302185 ml
1 šálek 1 šálek silné černé kávy Káva espresso 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.