Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory vařené ve vývaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 600 kJ /
861 kcal
Bílkoviny25,00 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky6,50 g
– nasycené3,50 g
– nenasycené2,00 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,35 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy164,50 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
větší cibule Cibule čerstvá
3/4 l 3/4 l masového vývaru Vývar masový 750 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.