Nutriční hodnoty (Brambory vařené ve vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 600 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 6,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 164,50 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
větší cibule | Cibule čerstvá | |
3/4 l 3/4 l masového vývaru | Vývar masový | 750 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |