Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí krk dušený v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 231 kJ /
1 250 kcal
Bílkoviny131,77 g
– z toho živočišné bílkoviny126,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky58,14 g
– nasycené32,86 g
– nenasycené22,37 g
–– mononenasycené10,73 g
–– polynenasycené11,64 g
––– omega 30,17 g
Vláknina18,61 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 7,66 g
Sůl20,43 g
Sacharidy45,27 g
– cukry8,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g telecího krku Telecí krk 500 g
8 8 žampionů Žampion čerstvý
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 cukety Cuketa čerstvá 200 g
1 svazek 1 svazek lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
1 hrst 1 hrst sušených brusinek Brusinky sušené
200 ml 200 ml bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 200 g
tymián Tymián sušený
petržel Petržel kořenová čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sádlo nebo olej Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.