Nutriční hodnoty (Telecí krk dušený v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 231 kJ / 1 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 58,14 g |
– nasycené | 32,86 g |
– nenasycené | 22,37 g |
–– mononenasycené | 10,73 g |
–– polynenasycené | 11,64 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 18,61 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 7,66 g |
Sůl | 20,43 g |
Sacharidy | 45,27 g |
– cukry | 8,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g telecího krku | Telecí krk | 500 g |
8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
1 svazek 1 svazek lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
200 ml 200 ml bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 200 g |
tymián | Tymián sušený | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové |