Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pastýřský koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 816 kJ /
2 585 kcal
Bílkoviny112,03 g
– z toho živočišné bílkoviny89,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,82 g
Tuky131,97 g
– nasycené56,02 g
– nenasycené65,93 g
–– mononenasycené52,84 g
–– polynenasycené13,10 g
––– omega 30,75 g
Vláknina29,61 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy185,09 g
– cukry17,88 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
500 g 500 g mletého masa (hovädzina, jahňacina) Vepřový ořez 500 g
1 1 velká cibule najemno nakrájená Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká mrkev najemno nastrouhaná Mrkev čerstvá 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1-2 1-2 polévkové lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka
1 1 polévková lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
cca 2 2 polévkové lžíce čerstvého tymiánu (alebo asi pol lyžičky sušeného) Tymián čerstvý
1 větvička 1 větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
300 ml 300 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
sůl Sůl mořská
pepř cerný Pepř černý
1 kg 1 kg brambor vhodných na kaši Brambor zimní 1000 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
strouhaný parmazán Parmezán
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.