Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka na jablíčkách a brusinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 607 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,55 g |
– cukry | 31,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks kuřecích stehen (či jiného kuřecího masa, lépe s kostí) | Kuře stehno s kůží | |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 hrstky sušených brusinek | Brusinky sušené | |
bujón nebo vývar dle potřeby (vaříte-li pro starší, pak doporučuju bílé víno) | Bujón hovězí | |
1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 18 g |
na špičku lžičky lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý |