Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragú s karamelizovaným jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 880 kJ /
1 644 kcal
Bílkoviny89,26 g
– z toho živočišné bílkoviny80,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,99 g
Tuky69,62 g
– nasycené27,93 g
– nenasycené33,38 g
–– mononenasycené26,20 g
–– polynenasycené7,18 g
––– omega 30,40 g
Vláknina22,65 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 6,70 g
Sůl16,50 g
Sacharidy140,81 g
– cukry95,09 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřové plece Vepřová plec 200 g
200 g 200 g vepřové krkovičky Vepřová krkovice 200 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžičky 2 lžičky čerstvě drceného pepře Pepř černý 10 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
50 g 50 g (šabatecké nebo jiné voňavé)slaniny
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100 ml 100 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml 100% jablečné šťávy Šťáva z jablka 200 ml
200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
4 větvičky 4 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce másla na zjemnění Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
2 2 pevná navinulá jablka Jablko čerstvé 300 g
50 ml 50 ml jablečné šťávy Šťáva z jablka 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.