Nutriční hodnoty (Vepřové ragú s karamelizovaným jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 880 kJ / 1 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,99 g |
Tuky | 69,62 g |
– nasycené | 27,93 g |
– nenasycené | 33,38 g |
–– mononenasycené | 26,20 g |
–– polynenasycené | 7,18 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 6,70 g |
Sůl | 16,50 g |
Sacharidy | 140,81 g |
– cukry | 95,09 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové plece | Vepřová plec | 200 g |
200 g 200 g vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 200 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 lžičky 2 lžičky čerstvě drceného pepře | Pepř černý | 10 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
50 g 50 g (šabatecké nebo jiné voňavé)slaniny | ||
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
200 ml 200 ml 100% jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 200 ml |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
4 větvičky 4 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce másla na zjemnění | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
2 2 pevná navinulá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
50 ml 50 ml jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 50 ml |