Nutriční hodnoty (Cakepops (lízátkové dorty))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
Energie | 15 979 kJ / 3 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 102,68 g |
– nasycené | 56,46 g |
– nenasycené | 35,25 g |
–– mononenasycené | 28,90 g |
–– polynenasycené | 6,35 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 634,20 g |
– cukry | 267,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 ml 250 ml cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
růžové potravinářské gelové barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
modré potravinářské gelové barvivo | E133 - Brilantní modř FCF ( Cl potravinářská modř 2 ) | |
3 ks 3 ks jogurtová cukrářská poleva | ||
3 ks 3 ks bílá cukrářská poleva | Poleva bílková | |
kokos | Kokos strouhaný | |
růžové potravinářské gelové barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
modré potravinářské gelové barvivo | E133 - Brilantní modř FCF ( Cl potravinářská modř 2 ) | |
cukrové zdobení | Cukrářské zdobení |