Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s haluškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 583 kJ /
617 kcal
Bílkoviny25,60 g
– z toho živočišné bílkoviny18,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,85 g
Tuky29,63 g
– nasycené15,20 g
– nenasycené11,83 g
–– mononenasycené6,77 g
–– polynenasycené5,05 g
––– omega 30,74 g
Vláknina4,46 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy59,85 g
– cukry2,35 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
2 l 2 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 2000 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3-4 PL 3-4 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 38.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.