Nutriční hodnoty (Vepřové maso zapečené s kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 036 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 27,35 g |
– nasycené | 12,20 g |
– nenasycené | 11,09 g |
–– mononenasycené | 9,27 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 20,75 g |
– cukry | 20,75 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 400 g 400 g mírně prorostlého vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
400 g 400 g kysaného zelí bez nálevu | Zelí bílé kvašené | 400 g |
sádlo na vymazání zapékací mísy mísy | Sádlo vepřové | |
mletá sladká i pálivá paprika | Paprika pálivá | |
tymián | Tymián sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
kmín | Kmín | |
4-6 lžic 4-6 lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |