Nutriční hodnoty (Bramborový salát netradičně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 113 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,68 g |
Tuky | 114,94 g |
– nasycené | 16,15 g |
– nenasycené | 85,21 g |
–– mononenasycené | 29,48 g |
–– polynenasycené | 55,73 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 73,40 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-8 6-8 ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 350 g |
3-4 3-4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce oliv | Olivy čerstvé zralé | 30 g |
2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
8 8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
120 ml 120 ml ochucené majonézy | Majonéza | 120 g |