Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s broskvemi a ovocným pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 556 kJ /
2 762 kcal
Bílkoviny73,70 g
– z toho živočišné bílkoviny43,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,16 g
Tuky109,83 g
– nasycené31,47 g
– nenasycené69,27 g
–– mononenasycené48,20 g
–– polynenasycené21,07 g
––– omega 31,37 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 2,05 g
Sůl1,01 g
Sacharidy364,99 g
– cukry115,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
1 plechovka 1 plechovka broskví Dužina broskve čerstvá
1 vanička 1 vanička tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
Tuk na vymazání pekáče Margarín
kokos nebo rozdrcené piškoty na vysypání pekáče Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.