Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vietnamské letní závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie969 kJ /
232 kcal
Bílkoviny4,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,92 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,04 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 3,01 g
Sůl6,00 g
Sacharidy52,20 g
– cukry39,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 15 rýžových papírů Rýžový papír
0,75 balení 0,75 balení tenkých rýžových nudlí Bún Nudle rýžové
sezamový olej Olej sezamový
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 necelá 1 necelá okurka Okurka salátová čerstvá
mungo klíčky Mungo
1 svazek 1 svazek koriandru Koriandr semena
1 svazek 1 svazek máty Máta peprná list čerstvá
1 1 svazeček thajské bazalky Bazalka čerstvá
60 60 krevet Krevety loupané
ledový salát Salát ledový čerstvý
4 lžíce 4 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 60 ml
2 lžíce 2 lžíce rýžového octa Ocet rýžový 30 ml
3 lžičky 3 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
čerstvá chilli paprička Chilli paprička čerstvá
250 ml 250 ml horké vody Voda 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.