Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerová krémová polévka s mrkví a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 941 kJ /
464 kcal
Bílkoviny4,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky41,80 g
– nasycené26,70 g
– nenasycené14,56 g
–– mononenasycené13,14 g
–– polynenasycené1,42 g
––– omega 30,15 g
Vláknina11,90 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy11,60 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
kuřecí prso Kuře prso
bujón nebo vývar dle potřeby Bujón hovězí
sůl dle chuti Sůl mořská
případně smetanu nebo plnotučné mléko na zjemnění Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.