Nutriční hodnoty (Telecí v hořčičné marinádě s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 073 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,58 g |
Tuky | 23,71 g |
– nasycené | 6,42 g |
– nenasycené | 14,50 g |
–– mononenasycené | 11,66 g |
–– polynenasycené | 2,84 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 1,73 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 15,75 g |
– cukry | 0,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g telecího krku | Telecí krk | 400 g |
2 dcl 2 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
2 PL 2 PL hořčice s feferonkami | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 PL 1 PL kaparů | Kapary | 15 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý | |
tuk | Margarín |