Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí v hořčičné marinádě s kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 073 kJ /
735 kcal
Bílkoviny82,18 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,58 g
Tuky23,71 g
– nasycené6,42 g
– nenasycené14,50 g
–– mononenasycené11,66 g
–– polynenasycené2,84 g
––– omega 30,72 g
Vláknina1,73 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,64 g
Sacharidy15,75 g
– cukry0,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g telecího krku Telecí krk 400 g
2 dcl 2 dcl suchého červeného vína Víno červené suché 200 ml
2 PL 2 PL hořčice s feferonkami Hořčice plnotučná 30 g
1 PL 1 PL kaparů Kapary 15 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř dle chuti Pepř černý
tuk Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.