Nutriční hodnoty (Kuřecí křídla v pivní marinádě, nové brambory s hermelínovo - rajčatovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 656 kJ / 3 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 153,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,28 g |
Tuky | 234,95 g |
– nasycené | 59,68 g |
– nenasycené | 160,34 g |
–– mononenasycené | 91,73 g |
–– polynenasycené | 68,61 g |
––– omega 3 | 2,74 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 573 mg |
Sodík | 8,65 g |
Sůl | 21,00 g |
Sacharidy | 52,68 g |
– cukry | 36,29 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kuřecích křídel | Kuře křídlo | 800 g |
200 ml 200 ml černého piva (Kozel) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
100 ml 100 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
100 g 100 g Hermelínu | Hermelín | 100 g |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
1 1 jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 keříčková rajčata | Rajče červené čerstvé | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
5 lístků 5 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
sůl dle chuti | Sůl mořská |