Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s uzeným masem a vaječnou jíškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 884 kJ /
450 kcal
Bílkoviny37,48 g
– z toho živočišné bílkoviny28,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,90 g
Tuky12,76 g
– nasycené3,07 g
– nenasycené6,17 g
–– mononenasycené4,74 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,07 g
Vláknina15,06 g
Cholesterol 324 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,59 g
Sacharidy40,80 g
– cukry16,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g vařeného uzeného masa Vepřová plec uzená 100 g
kousek kousek másla (nebo olej) Máslo kravské
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
zeleninový vývar (nebo voda) Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.