Nutriční hodnoty (Jablečno-pomerančové jáhlové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 28,65 g |
– nasycené | 19,84 g |
– nenasycené | 7,24 g |
–– mononenasycené | 1,89 g |
–– polynenasycené | 5,36 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 31,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 247,30 g |
– cukry | 63,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody nebo rostlinného mléka | Voda | 375 ml |
cukr | Cukr bílý | |
sirup | Sirup citronový | |
med | Med nepasterovaný | |
stevie | Stevie sušená | |
2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 30 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce džemu na potření | Marmeláda jahodová | 40 g |
kokos | Kokos strouhaný | |
strouhaná pomerančová kůra na posypání | Pomerančová kůra čerstvá |