Nutriční hodnoty (Dušená kuřecí stehna na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 036 kJ / 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,53 g |
Tuky | 0,41 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,40 g |
– cukry | 10,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
300 300 g kořenové zeleniny (použila jsem 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru) | Mrkev čerstvá | |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
500 ml 500 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 500 ml |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý |