Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký zeleninový salátek se zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 488 kJ /
356 kcal
Bílkoviny10,70 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky22,18 g
– nasycené14,22 g
– nenasycené6,71 g
–– mononenasycené6,02 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,20 g
Vláknina10,24 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy23,20 g
– cukry19,64 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
1 1 větší kedluben Kedluben čerstvý 180 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.