Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vařené, pod čepičkou dušené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 367 kJ /
1 522 kcal
Bílkoviny44,37 g
– z toho živočišné bílkoviny37,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,38 g
Tuky126,30 g
– nasycené61,15 g
– nenasycené62,81 g
–– mononenasycené52,53 g
–– polynenasycené10,28 g
––– omega 30,95 g
Vláknina20,82 g
Cholesterol 186 mg
Sodík 3,52 g
Sůl8,20 g
Sacharidy42,66 g
– cukry30,23 g
––– laktóza9,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky uvařeného masa Vepřová kýta
3 lžičky 3 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 15 g
100 ml 100 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 100 ml
100 g 100 g slaniny (nemusí být) Špek 100 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
6 6 cherry rajčat Rajčata cherry 180 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
10 lístků 10 lístků čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
6 6 cherry rajčat Rajčata cherry 180 g
3 lžíce 3 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.