Nutriční hodnoty (Králičí hřbet s pancettou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 983 kJ / 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 34,06 g |
| – nasycené | 17,47 g |
| – nenasycené | 16,47 g |
| –– mononenasycené | 5,39 g |
| –– polynenasycené | 11,08 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 23,47 g |
| – cukry | 8,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks králičího hřbetu | Králík hřbet | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 litru 1/2 litru vývaru z kostí | Vývar masový | 500 ml |
| 200 g 200 g pancetty | Pancetta | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské |