Nutriční hodnoty (Krůtí na divoko s jalovcem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 23 278 kJ / 5 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 379,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 376,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 378,42 g |
– nasycené | 212,23 g |
– nenasycené | 162,58 g |
–– mononenasycené | 94,04 g |
–– polynenasycené | 68,54 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 15,89 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 37,40 g |
Sůl | 100,31 g |
Sacharidy | 155,46 g |
– cukry | 12,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg krůtího masa ze stehna | Krůta prsa bez kůže | 1000 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
1 litr 1 litr masového bujónu nebo vývaru (drůbeží) | Bujón hovězí | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
8 kuliček 8 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |