Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 001 kJ /
478 kcal
Bílkoviny31,43 g
– z toho živočišné bílkoviny21,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,73 g
Tuky24,57 g
– nasycené5,05 g
– nenasycené13,66 g
–– mononenasycené10,34 g
–– polynenasycené3,32 g
––– omega 30,48 g
Vláknina12,81 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,63 g
Sacharidy27,80 g
– cukry8,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
špetka špetka soli Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
1/2 1/2 malé jemně nakrájené cibule Cibule čerstvá 35 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mraženého hrášku a mrkví (můžete nahradit čerstvou) Hrášek zelený mražený 125 g
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku Česnek čerstvý 14 g
5 5 jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
3 lžičky 3 lžičky sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička teriyaki omáčky Teriyaki omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.