Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový sýr III.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie657 kJ /
157 kcal
Bílkoviny10,06 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,38 g
Tuky7,89 g
– nasycené1,93 g
– nenasycené3,66 g
–– mononenasycené2,89 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,89 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 10,11 g
Sůl25,21 g
Sacharidy10,20 g
– cukry4,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová játra - 35% Játra vepřová
vepřové plecko - 35% Vepřová plec
vepřový lalok - 30% Vepřový lalok
25 g 25 g soli Sůl mořská 25 g
3 g 3 g mletého bílého pepře Pepř bílý 3 g
2 g 2 g mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2 g
0,25 g 0,25 g mleté skořice Skořice ceylonská mletá 0.25 g
0,25 g 0,25 g mletého kardamomu Kardamom prášek 0.25 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
plátky plátky slaniny na vyložení formy Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.