Nutriční hodnoty (Játrový sýr III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 657 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 7,89 g |
– nasycené | 1,93 g |
– nenasycené | 3,66 g |
–– mononenasycené | 2,89 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,89 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 10,11 g |
Sůl | 25,21 g |
Sacharidy | 10,20 g |
– cukry | 4,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová játra - 35% | Játra vepřová | |
vepřové plecko - 35% | Vepřová plec | |
vepřový lalok - 30% | Vepřový lalok | |
25 g 25 g soli | Sůl mořská | 25 g |
3 g 3 g mletého bílého pepře | Pepř bílý | 3 g |
2 g 2 g mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2 g |
0,25 g 0,25 g mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 0.25 g |
0,25 g 0,25 g mletého kardamomu | Kardamom prášek | 0.25 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
plátky plátky slaniny na vyložení formy | Špek |