Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nilský okoun na bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie877 kJ /
210 kcal
Bílkoviny6,47 g
– z toho živočišné bílkoviny1,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,87 g
Tuky5,96 g
– nasycené0,75 g
– nenasycené4,69 g
–– mononenasycené3,22 g
–– polynenasycené1,48 g
––– omega 30,34 g
Vláknina7,84 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy30,58 g
– cukry7,16 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 gr filetů z nilského okouna Mořský okoun
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
5 plátků 5 plátků sušené šunky Pršut
hrst hrst čerstvých bylinek (oregano, bazalka, libeček, šalvěj) Petržel nať čerstvá
1/2 1/2 rohlíku Rohlík pšeničný bílý 21.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
1 lžíce 1 lžíce nahrubo mleté hořčice Hořčice plnotučná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.