Nutriční hodnoty (Nilský okoun na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 877 kJ / 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 5,96 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 4,69 g |
–– mononenasycené | 3,22 g |
–– polynenasycené | 1,48 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 30,58 g |
– cukry | 7,16 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 gr filetů z nilského okouna | Mořský okoun | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
5 plátků 5 plátků sušené šunky | Pršut | |
hrst hrst čerstvých bylinek (oregano, bazalka, libeček, šalvěj) | Petržel nať čerstvá | |
1/2 1/2 rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 21.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce nahrubo mleté hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |