Nutriční hodnoty (Risotto s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 973 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,98 g |
Tuky | 2,27 g |
– nasycené | 1,01 g |
– nenasycené | 0,71 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 209,55 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek rýže (nejlépe kulatozrnné na risotto) | Rýže bílá | 250 g |
2 2 – 3 hrnky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |