Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Risotto s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 973 kJ /
950 kcal
Bílkoviny18,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,98 g
Tuky2,27 g
– nasycené1,01 g
– nenasycené0,71 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy209,55 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 menší červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrnek 1 hrnek rýže (nejlépe kulatozrnné na risotto) Rýže bílá 250 g
2 2 – 3 hrnky zeleninového vývaru Vývar zeleninový
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.