Nutriční hodnoty (Bábovka s jablkem a Margotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 653 kJ / 3 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,10 g |
Tuky | 184,45 g |
– nasycené | 21,43 g |
– nenasycené | 148,83 g |
–– mononenasycené | 105,72 g |
–– polynenasycené | 43,11 g |
––– omega 3 | 12,45 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 441,45 g |
– cukry | 207,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
175 g 175 g cukru krupice | Cukr bílý | 175 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 tyčinka Margot | Čokoládová tyčinka | |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |