Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s jablkem a Margotkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 653 kJ /
3 741 kcal
Bílkoviny69,64 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,10 g
Tuky184,45 g
– nasycené21,43 g
– nenasycené148,83 g
–– mononenasycené105,72 g
–– polynenasycené43,11 g
––– omega 312,45 g
Vláknina18,40 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 532 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy441,45 g
– cukry207,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
175 g 175 g cukru krupice Cukr bílý 175 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 tyčinka Margot Čokoládová tyčinka
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
strouhaná kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.