Nutriční hodnoty (Hráškovo - ředkvičkové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 875 kJ / 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 8,50 g |
– nasycené | 0,64 g |
– nenasycené | 7,52 g |
–– mononenasycené | 5,22 g |
–– polynenasycené | 2,31 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 10,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 19,90 g |
– cukry | 8,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g vyloupaného zeleného hrášku | Hrášek zelený | 125 g |
80 g 80 g očištěných ředkviček (asi 8 středních kousků) | Ředkvička čerstvá | 80 g |
2 plátky 2 plátky sýru Gerlach | Gouda 45% t. v s. | |
2 plátky 2 plátky sýru Kriváň (Kaufland) | Gouda 45% t. v s. | |
limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
citronový pepř | Pepř černý | |
česnekové koření s bylinkami | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
máta | Máta peprná list čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
1 Kl 1 Kl rostlinného oleje | Olej řepkový | 8 ml |
stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
tuk na pánev | Margarín |