Nutriční hodnoty (Salát z avokáda, tuňáka a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 164 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,20 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
2 2 větší dužnatější rajčata (ne cherry) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 konzerva tuňáka v oleji (nebo ve vl.šťávě) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
olivový olej | Olej olivový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |