Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 351 kJ /
323 kcal
Bílkoviny13,31 g
– z toho živočišné bílkoviny8,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky9,53 g
– nasycené5,89 g
– nenasycené3,39 g
–– mononenasycené0,86 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 30,44 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,87 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší kapusta Kapusta hlávková čerstvá
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1-2 1-2 klobásy (podle velikosti) Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
sladká paprika mletá Paprika červená sušená
pálivá paprika mletá Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.