Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 351 kJ / 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 9,53 g |
– nasycené | 5,89 g |
– nenasycené | 3,39 g |
–– mononenasycené | 0,86 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,87 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1-2 1-2 klobásy (podle velikosti) | Klobása | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sladká paprika mletá | Paprika červená sušená | |
pálivá paprika mletá | Paprika pálivá |