Nutriční hodnoty (Vepřové s mrkví na medu, zázvoru a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 442 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,34 g |
Tuky | 17,83 g |
– nasycené | 4,24 g |
– nenasycené | 8,84 g |
–– mononenasycené | 6,91 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 26,84 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 100,59 g |
– cukry | 48,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty (ořez, libovější krkovice, palce ... ) | Vepřová kýta | 500 g |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 1 PL) šťávy z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
3 cm 3 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
špetka špetka drceného chilli | Chilli paprička sušená | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
1 PL 1 PL solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
olej | Olej řepkový |