Nutriční hodnoty (Přírodní vepřový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 133 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,68 g |
– nasycené | 1,85 g |
– nenasycené | 3,89 g |
–– mononenasycené | 3,26 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g vepřového masa (kýta, kotleta bez kosti) | Vepřová kýta | 240 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
červená paprika (koření) | Paprika červená čerstvá | |
1 kulička 1 kulička nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |