Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní vepřový řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 133 kJ /
271 kcal
Bílkoviny50,40 g
– z toho živočišné bílkoviny50,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,68 g
– nasycené1,85 g
– nenasycené3,89 g
–– mononenasycené3,26 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g vepřového masa (kýta, kotleta bez kosti) Vepřová kýta 240 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
červená paprika (koření) Paprika červená čerstvá
1 kulička 1 kulička nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.