Nutriční hodnoty (Tresčí filé s fazolemi na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 568 kJ / 1 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 96,04 g |
Tuky | 35,16 g |
– nasycené | 5,65 g |
– nenasycené | 29,37 g |
–– mononenasycené | 23,92 g |
–– polynenasycené | 5,45 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 82,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 226,54 g |
– cukry | 21,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 300 – 450 g filé z tresky (podle velikosti porce) | Treska filet | |
400 g 400 g fazolí (ve slaném nálevu) | Fazole bílé | 400 g |
2 - 3 2 - 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
3 listy 3 listy čerstvé nebo lžička sušené šalvěje | ||
2 2 – 3 lžíce zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
0,5 - 1 dl 0,5 - 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 75 ml |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
3 lžičky 3 lžičky strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
sůl | Sůl mořská |