Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tresčí filé s fazolemi na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 568 kJ /
1 809 kcal
Bílkoviny96,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny96,04 g
Tuky35,16 g
– nasycené5,65 g
– nenasycené29,37 g
–– mononenasycené23,92 g
–– polynenasycené5,45 g
––– omega 30,03 g
Vláknina82,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy226,54 g
– cukry21,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 300 – 450 g filé z tresky (podle velikosti porce) Treska filet
400 g 400 g fazolí (ve slaném nálevu) Fazole bílé 400 g
2 - 3 2 - 3 rajčata Rajče červené čerstvé 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
3 listy 3 listy čerstvé nebo lžička sušené šalvěje
2 2 – 3 lžíce zelené petrželky Petržel nať čerstvá
0,5 - 1 dl 0,5 - 1 dl bílého vína Víno bílé suché 75 ml
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
3 lžičky 3 lžičky strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.