Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník s krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 311 kJ /
6 767 kcal
Bílkoviny113,55 g
– z toho živočišné bílkoviny39,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,91 g
Tuky248,18 g
– nasycené31,76 g
– nenasycené199,26 g
–– mononenasycené141,10 g
–– polynenasycené58,16 g
––– omega 316,52 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 801 mg
Sodík 488 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy1 002,46 g
– cukry546,24 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 skleničky 3 skleničky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1,5 skleničky 1,5 skleničky cukru Cukr bílý 300 g
1 sklenička 1 sklenička oleje Olej řepkový 200 ml
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
4 lžíce 4 lžíce medu Med nepasterovaný 144 g
2 skleničky 2 skleničky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 2 tvarohy Tvaroh polotučný
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
trochu trochu pravé vanilky (nebo vanilkový cukr) Vanilkové lusky
želatinový ztužovač Dr. Oetker Ztužovač želatinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.