Nutriční hodnoty (Perník s krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 311 kJ / 6 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,91 g |
Tuky | 248,18 g |
– nasycené | 31,76 g |
– nenasycené | 199,26 g |
–– mononenasycené | 141,10 g |
–– polynenasycené | 58,16 g |
––– omega 3 | 16,52 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 1 002,46 g |
– cukry | 546,24 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 skleničky 3 skleničky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1,5 skleničky 1,5 skleničky cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 sklenička 1 sklenička oleje | Olej řepkový | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
2 skleničky 2 skleničky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
trochu trochu pravé vanilky (nebo vanilkový cukr) | Vanilkové lusky | |
želatinový ztužovač Dr. Oetker | Ztužovač želatinový |