Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Loudálkova přesnídávková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 430 kJ /
581 kcal
Bílkoviny21,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,32 g
Tuky2,42 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,65 g
–– mononenasycené0,54 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,13 g
Vláknina19,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy110,90 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks uzených žebírek Vepřová žebra
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
100 g 100 g špaldových krup Kroupy pšeničné 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
libeček Libeček čerstvý
oregano Oregano sušené
pepř Pepř černý
sůl – na tu pozor, uzené je slané Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka na závěr Pažitka čerstvá
1,5 litru 1,5 litru vody Voda 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.