Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené plátky s tymiánem a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 701 kJ /
2 319 kcal
Bílkoviny80,13 g
– z toho živočišné bílkoviny53,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,46 g
Tuky117,67 g
– nasycené40,77 g
– nenasycené70,70 g
–– mononenasycené53,51 g
–– polynenasycené17,19 g
––– omega 34,74 g
Vláknina33,40 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 3,08 g
Sůl7,50 g
Sacharidy220,43 g
– cukry40,90 g
––– laktóza22,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kg masa - libové plátky Vepřová kýta
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
2,5 dl 2,5 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
5 lžic 5 lžic obyčejné hořčice Hořčice plnotučná 75 g
20 dkg 20 dkg eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
2,5 dcl 2,5 dcl masového vývaru (z vepřového masa) Vývar masový 250 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.