Nutriční hodnoty (Zapečené plátky s tymiánem a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 701 kJ / 2 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,46 g |
Tuky | 117,67 g |
– nasycené | 40,77 g |
– nenasycené | 70,70 g |
–– mononenasycené | 53,51 g |
–– polynenasycené | 17,19 g |
––– omega 3 | 4,74 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 3,08 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 220,43 g |
– cukry | 40,90 g |
––– laktóza | 22,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kg masa - libové plátky | Vepřová kýta | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2,5 dl 2,5 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
5 lžic 5 lžic obyčejné hořčice | Hořčice plnotučná | 75 g |
20 dkg 20 dkg eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
2,5 dcl 2,5 dcl masového vývaru (z vepřového masa) | Vývar masový | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý |