Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nepečený jáhlový "štrúdl")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 328 kJ /
1 273 kcal
Bílkoviny31,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,67 g
Tuky18,77 g
– nasycené1,97 g
– nenasycené14,47 g
–– mononenasycené2,17 g
–– polynenasycené12,30 g
––– omega 31,26 g
Vláknina30,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy229,03 g
– cukry44,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrneček 1 hrneček jáhel Jáhly 250 g
1,75 hrnečku 1,75 hrnečku jablečného džusu Džus jablečný
dle chuti cukr (sirup, med, stevia…) Cukr bílý
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 lžíce 1 lžíce rozinek Rozinky 15 g
1 lžíce 1 lžíce sekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.