Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát s koprem a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 683 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 22,50 g |
– nasycené | 14,20 g |
– nenasycené | 6,60 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 88,60 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g předem uvařených a vychladlých brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
kapary - množství podle chuti, cca 1 lžíce lžíce | Kapary | |
svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |