Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablky a banánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 481 kJ / 832 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,86 g |
| Tuky | 35,98 g |
| – nasycené | 3,53 g |
| – nenasycené | 26,78 g |
| –– mononenasycené | 2,94 g |
| –– polynenasycené | 23,84 g |
| ––– omega 3 | 3,87 g |
| Vláknina | 38,70 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 486 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 87,85 g |
| – cukry | 71,05 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| olivový olej | Olej olivový |