Nutriční hodnoty (Čevapčiči podle starých kuchařek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 282 kJ / 1 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 90,34 g |
– nasycené | 30,11 g |
– nenasycené | 54,11 g |
–– mononenasycené | 42,06 g |
–– polynenasycené | 12,06 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého masa | Vepřový ořez | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
sádlo na opékání | Sádlo vepřové | |
2 2 cibule velmi jemně nakrájené. | Cibule čerstvá | 140 g |