Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čevapčiči podle starých kuchařek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 282 kJ /
1 263 kcal
Bílkoviny97,96 g
– z toho živočišné bílkoviny96,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky90,34 g
– nasycené30,11 g
– nenasycené54,11 g
–– mononenasycené42,06 g
–– polynenasycené12,06 g
––– omega 30,42 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy12,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g mletého masa Vepřový ořez 600 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
sádlo na opékání Sádlo vepřové
2 2 cibule velmi jemně nakrájené. Cibule čerstvá 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.