Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 807 kJ /
671 kcal
Bílkoviny85,36 g
– z toho živočišné bílkoviny82,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,96 g
Tuky14,71 g
– nasycené4,44 g
– nenasycené6,73 g
–– mononenasycené3,91 g
–– polynenasycené2,82 g
––– omega 30,04 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 2,08 g
Sodík 349 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy47,71 g
– cukry8,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kachních jater králičích nebo jiných jater Játra kachní 400 g
provensálské koření Provensálské koření
sečuánský pepř Pepř sečuánský mletý
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce balsamika Ocet balsamikový bílý 60 ml
několik kapek několik kapek worcestru Worcestrová omáčka
hrnek hrnek nakrájených čerstvých paprik najemno Paprika červená čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
bagetky Bageta pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.