Nutriční hodnoty (Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 14,71 g |
– nasycené | 4,44 g |
– nenasycené | 6,73 g |
–– mononenasycené | 3,91 g |
–– polynenasycené | 2,82 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 47,71 g |
– cukry | 8,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kachních jater králičích nebo jiných jater | Játra kachní | 400 g |
provensálské koření | Provensálské koření | |
sečuánský pepř | Pepř sečuánský mletý | |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
několik kapek několik kapek worcestru | Worcestrová omáčka | |
hrnek hrnek nakrájených čerstvých paprik najemno | Paprika červená čerstvá | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
bagetky | Bageta pšeničná |