Nutriční hodnoty (Holandský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 10 293 kJ / 2 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 212,64 g |
– nasycené | 60,39 g |
– nenasycené | 109,19 g |
–– mononenasycené | 89,43 g |
–– polynenasycené | 19,76 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 613 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 11,45 g |
– cukry | 10,75 g |
––– laktóza | 10,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
640 g 640 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 640 g |
90 g 90 g strouhaného tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 90 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželová nať (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
olej (nebo sádlo na smažení) | Olej řepkový |