Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Holandský řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie10 293 kJ /
2 460 kcal
Bílkoviny125,13 g
– z toho živočišné bílkoviny125,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky212,64 g
– nasycené60,39 g
– nenasycené109,19 g
–– mononenasycené89,43 g
–– polynenasycené19,76 g
––– omega 30,92 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,20 g
Sacharidy11,45 g
– cukry10,75 g
––– laktóza10,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
640 g 640 g vepřového bůčku Vepřový bok 640 g
90 g 90 g strouhaného tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 90 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
petrželová nať (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
strouhanka (dle potřeby) Strouhanka pšeničná
olej (nebo sádlo na smažení) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.