Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z čínského zelí a zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 655 kJ /
635 kcal
Bílkoviny8,96 g
– z toho živočišné bílkoviny1,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,18 g
Tuky52,42 g
– nasycené33,14 g
– nenasycené18,48 g
–– mononenasycené16,21 g
–– polynenasycené2,27 g
––– omega 30,21 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,21 g
Sacharidy28,84 g
– cukry5,23 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 větší hlávky čínského zelí Zelí čínské čerstvé
2 2 jarní karotky Mrkev čerstvá
1 1 kořínek petržele Petržel kořenová čerstvá
50 g 50 g celerové bulvy Celer bulva čerstvá 50 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
pepř Pepř černý
sůl ochucená (Podravka) Sůl mořská
1 kostka 1 kostka slepičího bujónu Knorr Bujón kuřecí BIO 10 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce sekané zelené petrželky Petržel nať čerstvá 37.5 g
1,5 l 1,5 l vařící vody Voda 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.