Nutriční hodnoty (Rychlá podmáslová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 290 kJ / 3 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
Tuky | 160,18 g |
– nasycené | 18,46 g |
– nenasycené | 130,00 g |
–– mononenasycené | 89,40 g |
–– polynenasycené | 40,60 g |
––– omega 3 | 10,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 641 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 515,20 g |
– cukry | 156,00 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek podmáslí | Podmáslí | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
máslo na na vymazání plechu | Máslo kravské | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
ovoce | Jahody čerstvé |