Nutriční hodnoty (Býčí žlázy na špejli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 141 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 82,34 g |
– nasycené | 21,92 g |
– nenasycené | 44,12 g |
–– mononenasycené | 36,22 g |
–– polynenasycené | 7,90 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 22,05 g |
– cukry | 14,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g býčích žláz (1 větší kus) | Býčí žlázy | 300 g |
250 g 250 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 250 g |
3-4 3-4 menší cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |