Nutriční hodnoty (Panenka pečená v pepřové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 428 kJ / 1 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 93,07 g |
– nasycené | 55,17 g |
– nenasycené | 31,65 g |
–– mononenasycené | 28,05 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 443 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 14,33 g |
– cukry | 6,16 g |
––– laktóza | 6,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 2 –3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce barevného pepře | Pepř barevný | 15 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
100 100 g tenkých plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
olej | Olej řepkový |