Nutriční hodnoty (Pestrý salát s Nivou a česnekovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 352 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,21 g |
Tuky | 67,56 g |
– nasycené | 33,28 g |
– nenasycené | 33,69 g |
–– mononenasycené | 28,92 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 21,82 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 58,19 g |
– cukry | 21,50 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 salátové okurky nebo jedna menší | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 200 g |
150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
hrubě mletý pepř (já jsem dala citronový) | Pepř černý mletý | |
1 PL 1 PL vinného octa nebo jablečného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
1-2 1-2 utřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 105 g |