Nutriční hodnoty (Boží koláč z polenty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 108,80 g |
– nasycené | 67,68 g |
– nenasycené | 38,58 g |
–– mononenasycené | 33,05 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 346,00 g |
– cukry | 173,50 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek mouky (celozrnné, bezlepkové) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polenty | Polenta | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
1/2 kostky 1/2 kostky masla | Máslo kravské | 125 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
prášek do pečiva | Kypřící prášek |