Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slezské kysané zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 975 kJ /
472 kcal
Bílkoviny21,06 g
– z toho živočišné bílkoviny10,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,18 g
Tuky23,50 g
– nasycené6,15 g
– nenasycené12,39 g
–– mononenasycené9,71 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,10 g
Vláknina18,52 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 4,65 g
Sůl11,50 g
Sacharidy36,02 g
– cukry24,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí bez nálevu Zelí bílé kvašené 500 g
70-80 g 70-80 g uzeného bůčku (anglické slaniny) Vepřový bok uzený 75 g
kmín Kmín
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 rovná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
60 g 60 g syrového bramboru (oloupaného, nastrouhaného) Brambor zimní 60 g
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
kousek kousek sádla Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.