Nutriční hodnoty (Slezské kysané zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
Tuky | 23,50 g |
– nasycené | 6,15 g |
– nenasycené | 12,39 g |
–– mononenasycené | 9,71 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 18,52 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 36,02 g |
– cukry | 24,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí bez nálevu | Zelí bílé kvašené | 500 g |
70-80 g 70-80 g uzeného bůčku (anglické slaniny) | Vepřový bok uzený | 75 g |
kmín | Kmín | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 rovná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
60 g 60 g syrového bramboru (oloupaného, nastrouhaného) | Brambor zimní | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové |